Webshop készítés

Webshop készítés

AMIT BIZTOSÍTUNK NEKED:

Ingyenes Domainweboldal készítés, webshop készítés
Read More
Ha mi készítjük a weblapod ajándékba adjuk a hozzá tartozó domaint, amennyiben a tárhelyet is tőlünk béreled.
Pénzvisszafizetési garanciaweboldal készítés, webshop készítés
Read More
Amennyiben nem vagy elégedett a munkánkkal, átadás után 2 nap pénzvisszafizetési garanciát adunk. (A garancia érvényes: weblapok, webshopok, applikációk)
Műszaki garanciaweboldal készítés, webshop készítés, applikáció készítés, marketing, fotózás, videózás, grafikai munkák
Read More
Minden általunk készített weboldal, webshop és applikáció 1 évig teljes körűen garanciális.
Karbantartásweboldal készítés, webshop készítés
Read More
Átadást követően minden webshopot és webolalt 1 évig ingyenesen karban tartunk, kezeljük a frissítéseket, biztonsági mentést készítünk és javítjuk az esetlegesen felmerülő problémákat.
KedvezményWeboldal készítés, webshop készítés, applikáció készítés, marketing, fotózás, videózás, grafikai munkák
Read More
Amennyiben élsz valamelyik szolgáltatásunkkal és van olyan ismerősöd akinek szintén szüksége lehet ránk, akkor nincs más dolgod, mint ajánlani minket. Minden sikeres megállapodás után 10%-ot elengedünk a Te szolgáltatásod árából.
Previous
Next

Miért jók a nálunk készült webshopok?

Weboldal készítés

webshop készítés

webshop készítés

webshop készítő

webshop készítő

Autónkat is csodálattal nézzük, mikor kigurítjuk a szalonból, azonban ideje múltán cseréljük azt is, de ha nem is, szervízbe elvisszük egy kis ráncfelvarrásra. Ugyan így van ez a weblapokkal is, noha itt nem kell engedélyekkel bajlódnunk, hogy legálisan is úgy nézzen ki mint a legvadabb álmunk!

 • Felújítás?

  Tuning, újítás? Válassz minket, mert megtesszük a tőlünk telhető legnagyobb erőfeszítést, hogy weblapod újra jól érezhesse magát!

 • Újragondolás

  Ha a weblapod már pöfög és az utolsókat rúgja, keress fel minket bátran és a lehető leggyorsabban újat varázsolunk számodra!

 • Elkészítés

  Még csak a projekt ötlete jött létre? Semmi baj, lépésről-lépésre átkalauzolunk a nyerő ötlettől a sikeres eredményig. Láthatod felnőni weboldaladat és igazi, sikeres oldallá válni!

RiseApp ahol alap a prémium!

Törekszünk arra, hogy Magyarországon mi biztosítsuk az egyik legegyedibb és legstabilabb weboldalakat. Erről gondoskodnak SSD tárhelyeink, illetve minden webhelyen elvégzünk egy gyorsítást, tisztítást, optimalizálást és védelmi beállítást, hogy az általunk készített weboldalak a lehető legjobb minőséget nyújtsák. Ez az alap szolgáltatásunk része, tehát ingyen kapod, mert nem adunk ki fél munkát a kezünkből!

Havidíjas Webshopok Készítése (Shoprenter, Shopify...)

150.000 Ft + Áfa-tól

Havidíjas webshopok
 • Elégedettségi garancia
 • Műszaki garancia
 • 1 év ingyenes karbantartás

Egyszeri költséges webshopok

140.000 + Áfa-tól

Egyedi webshop készítés
 • Elégedettségi garancia
 • Műszaki garancia
 • 1 év ingyenes karbantartás

Néhány korábbi munkánk:

webshop készítés
DuoVital étrendkiegészítő webáruháza
webshop készítés
Minisarok.hu gyerek bútor és játék webáruháza
webshop készítés
Elitjáték gyerek játékokat forgalmazó webáruháza
weboldal készítés
Byzance-mining cloud mining weboldal
webshop készítés
DuoVital étrendkiegészítő webáruháza
webshop készítés
Minisarok.hu gyerek bútor és játék webáruháza
webshop készítés
Elitjáték gyerek játékokat forgalmazó webáruháza
weboldal készítés
Byzance-mining cloud mining weboldal

Rólunk mondták

Dr. Körtvélyesi AttilaNagykőrös város alpolgármestere (nagykoros.hu)
Read More
„Időnként meg kell újulni ahhoz, hogy fejlődhessünk. Ennek a jegyében döntöttünk úgy, hogy megújítjuk Nagykőrös városi honlapját, a www.nagykoros.hu oldalt. Mikor megtudtam, hogy van egy nagykőrösi fiatalokból álló csapat, akkor nem volt több kérdés, a Rise App Stúdiót kértük fel a munkára. Már az első megbeszéléskor láttam a lelkesedést és azt, hogy ez a feladat a vérükben van, szakmailag értenek hozzá. Végül egy minden igényünket, kérésünket figyelembe vevő, modern, egyben könnyen kezelhető honlappal tudtuk a nagykőrösi lakosságot megajándékozni. Ami még fontos, hogy nem tűntek el ezután sem, bármilyen kéréssel fordulhatunk hozzájuk, azonnali technikai segítséget nyújtanak. Összegezve, jól döntöttünk, hogy a Rise App Stúdió csapatát választottuk, munkájukkal teljesen meg vagyunk elégedve és hisszük, hogy az új honlap a nagykőrösi polgárok megelégedésére szolgál. Köszönjük a munkátokat!”
Mihalkó NorbertElitjáték
Read More
"Egy ismerősöm ajánlotta Őket, hogy a 2 hónappal ezelőtt elkészült webshopjának (duovital.hu) rövid időn belül elkezdtek szaporodni a megrendelései. Mivel egy közeli ismerősömről van szó, ezért bíztam a véleményében. Végül meg is köszöntem neki a nagyszerű tippet a RiseApp-ról, mert nem is választhattam volna precízebb és segítőkészebb csapatot a kivitelezéshez. Az első megrendelőik közt voltam, de mégis profin kezeltek mindent. Csak így tovább Srácok!"
Bihari DiánaDuoVital
Read More
"Mindig is szerettem volna belevágni egy vállalkozásba, mivel a szüleim is vállalkozók. Mikor felkerestem a RiseAppot még nem igazán voltak elképzeléseim. De szerencsére a csapat designere nagyon segítőkészen állt a feladathoz. Egy másfél órás beszélgetés után sikerült feltérképzenie, hogy milyen arculat illene a vállalkozásom profiljához. A megbeszélést követően a webshopom 1 héten belül el is készült, persze ehhez a gyors kommunikációra is szükség volt. Kívánom, hogy még sok vállalkozót segítsenek a célok megvalósításában!"
Rab TamásBYZANCE
Read More
"Amikor megszületett az elhatározás, hogy elindítom a vállalkozásomat féltem attól, hogy sikerül-e olyan weboldalkészítő céget találnom, akik alkalmasnak bizonyulnak a feladatra. Mivel elég komplex weblapra volt szükségem, tudtam, hogy sok időt fog igénybe venni a kommunikáció. Ezért fontos szempont volt számomra, hogy megfeleljenek az emberi elvárásaimnak, csak úgy mint szakmailag. Eleinte tartottam a RiseApp-tól, hiszen még fiatalok a szakmában. Ennek ellénére az első személyes találkozás után nem volt kétség, hogy ezt a csapatot választom. Azóta is tartom velük a kapcsolatot és karbantartják az oldalamat a megbeszéltek alapján."
Previous
Next

VÁRJUK MEGTISZTELŐ LEVELED!